Hirdetés

Új játékos kiegészítők a Roccattól

A Roccat legfrissebb termékeivel bár nem fogunk több fejest kiosztani, hasznosságuk azonban megkérdőjelezhetetlen – mindezt a gyártóra jellemző árazással.

Manapság már nem lepődünk meg, ha egy leginkább a gamer perifériáiról híres gyártó a beviteli eszközök mellett más kategóriákban is kipróbálja magát. A Roccat most olyan kiegészítőket mutatott be, amik ugyan közvetlenül nem járulnak hozzá a játékokban mutatott fejlődésünkhöz, sokszor mégis kapóra jöhetnek.

Roccat Tusko Roccat Tusko
Roccat Tusko [+]

A jó öreg lanpartik sajnos kihalófélben vannak, a nagy többség szívesebben játszik online multiplayer játékokat ahelyett, hogy a nagy és nehéz gépeket átcipeljék a közeli haverokhoz. Elvétve azonban mégis találunk ilyen hagyományőrző kis közösségeket, akiknek jól jöhet, ha nem a hónuk alatt kell szállítaniuk sokszor igen drága monitorjaikat, a megmosolyogtató nevű Roccat Tusko számukra kínál megoldást. Ez a kifejezetten monitorokra szabott hordozótáska 20-24 hüvelykes képátlójú megjelenítők hurcibálását teszi lehetővé, a fizikai behatásokkal szemben nyújtott védelemről pedig a műanyag belső borítás gondoskodik.  Szerencsére arra is gondoltak a tervezők, hogy a perifériáinkat se kelljen magunk után húznunk, a billentyűzetet a táska külső oldalára tudjuk felcsatolni, alatta pedig három zseb várja az egeret és a többi kiegészítőt.

Roccat Apuri Raw Roccat Apuri Raw
Roccat Apuri Raw [+]

Ami lehet akár a Roccat Apuri Raw névre keresztelt bungee is, mely a vezetékes egerek kábelének elvezetéséről gondoskodik anélkül, hogy az célzás nélkül útban lenne. A fém súllyal ellátott eszköz flexibilis kart kapott, ami a gyártói leírás szerint pont annyi mozgást tesz lehetővé a vezetéknek, amennyi szükséges, gumis talpának köszönhetően pedig nem csúszkál az asztalon.

Roccat Modulok
Roccat Modulok [+]

A trió utolsó tagja egy egyszerű fejhallgató „állvány”, amely szintén gumi talpakat kapott, ezzel pedig ki is veséztük a Roccat Modulok összes tulajdonságát. Mindhárom termék megvásárolható státuszban van, az Apuri Raw 20, a Modulok 30, a Tusko pedig 70 dolláros árcédulát kapott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés