Hirdetés

Megjött a ROCCAT Leadr egere

Megkezdte a CES-en bemutatott csúcskategóriás Leadr egerének forgalmazását a ROCCAT.

A ROCCAT a CES-en mutatta be a Leadr nevű, csúcskategóriába szánt egerét, de csak mostanra jutottak el a forgalmazás megkezdéséig. Az új egység nem lesz különösebben olcsó, ajánlott ára 150 dollár, viszont a gyártó azt állítja, hogy ezért cserébe ők a fejlesztés során nem kötöttek kompromisszumot.


[+]

Az érzékelő mindenesetre egy Pixart 3361 lett, amelyet a ROCCAT kívánságainak megfelelően hangoltak át, így ők már Owl-Eye-nak, azaz bagolyszemnek hívják. A szenzor 250 ips sebességig és 50 G gyorsulásig használható, érzékenysége 100 dpi-s lépésekben állítható 100 és 12 000 között, ám a legnagyobb pontosságot 400-3000 dpi között kapjuk. Ez nem véletlen, a ROCCAT felmérése szerint a profi játékosok túlnyomó része ebben a tartományban használja egerét, így arra koncentráltak, hogy a Leadr itt legyen a legprecízebb. Az vezeték nélküli, 20 órás üzemidővel rendelkező eszköz 1000 Hz-es lekérdezéssel dolgozik, és a gyártó szerint a vezetékes egerekkel megegyezően lagmentes. A töltéshez egyébként standard USB kábel használható, így az egér vezetékes üzemmódot is kapott.


[+]

Ami a testet illeti, ez aszimmetrikus, és az oldalsó gombok és csúszka elhelyezkedése miatt kizárólag jobb kézzel használható. Mérete 81 x 46 x 129 mm, tömege pedig 134 gramm. A profilok és egyéb beállítások számára 512 kB memória áll rendelkezésre.

Azóta történt

  • Új játékos kiegészítők a Roccattól

    A Roccat legfrissebb termékeivel bár nem fogunk több fejest kiosztani, hasznosságuk azonban megkérdőjelezhetetlen – mindezt a gyártóra jellemző árazással.

Előzmények

Hirdetés