Hirdetés

Razer Battlefield 3 BlackShark gamer headset retro stílusban

A játékosokra specializálódott hardvergyártók előszeretettel jelentenek be új termékeket valamilyen népszerű játék köré csoportosítva, azonban sokszor sajnos csak egy már meglévő modell átmatricázásáról van szó. A Razer legújabb gamer headsetje, a Battlefield 3 BlackShark szerencsére azonban csak hozott valami újat, még ha csak látványban is.


[+]

A BlackShark megjelenése elég retrósra sikerült, mintha csak egy évtizedekkel ezelőtti helikopter pilóta fülesét látnánk. A fém vázon és a mikrofon karján végigfuttatott vastag narancssárga kábel a modern formavilágú eszközök között igen extravagáns darab, a hatást a klasszikus formájú hangszóróház, a szintén narancssárga betét és a műbőr fülpárna mind csak fokozzák. A megfelelő hangreprodukcióról 40 mm-es meghajtóegységek gondoskodnak, ezek frekvencia átvitele 20Hz – 20kHz, a headset impedanciája pedig 29 ohm.


[+]

Irányítatlan mikrofonja lecsatolható, ha nem igényeljük a kétirányú kommunikációt, vagy ha például utcán szeretnénk használni. 3,5 mm-es jack csatlakozója a mostanában egyre gyakoribb mikrofonal kombinált, háromszegmenses, de a csomagban külön mikrofonbemenetre és audiokimenetre szétválasztó kábel is található. A 290 grammos Razer Battlefield 3 BlackShark gamer headset vételára 129,99 euró, megjelenése júliusban várható.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés