Hirdetés

CM Storm Sonuz formás, sztereó gamer headset

A Cooler Master sok más gyártóhoz hasonlóan egy albrend keretein belül, nevezetesen a CM Storm név alatt próbál olyan termékeket piacra dobni, amelyek kifejezetten a játékosok igényeit hivatottak kielégíteni. Audió részlegük eddig elég szegényes volt, csupán az 5.1-es Sirius headset volt elérhető, azonban most érkezik egy egyszerűbb modell, a CM Storm Sonuz, amely remélhetőleg ennek köszönhetően alacsonyabb áron kerül majd a boltok polcaira.


[+]

Ennek értelmében a Sonuz egy mezei, „analóg” füles, amely 3,5 mm-es jack csatlakozóval kapcsolódik a forráshoz. A sztereó hangzásról két darab 53 mm-es hangszóró gondoskodik, amelyek igen méretes, 93 mm átmérőjű, fület körbeölelő házban lapulnak, a puha fülpárna és fejpánt bizonyára kényelmes viselést biztosít. A hangszórók frekvencia átvitele 10 – 20 000 Hz, érzékenységük 98 dB (+- 3 dB), a headset maximális kimeneti teljesítménye 200 mW, impedanciája pedig 45 Ohm, vagyis a legtöbb mobil eszköz is gond nélkül képes lesz tisztességesen meghajtani.


[+]

Az irányítatlan mikrofon a 100 - 10 000 Hz-es tartományban hallgatózik, viszont a Sonuz nem csak játékok közbeni kommunikációra, de Apple iPhone, HTC és BlackBerry kompatibilitása révén akár telefonálásra is alkalmas. A kétméteres, harisnyázott kábelen közbeékelve egy hangerő szabályozó és egy mikrofont némító nyomógomb is található.


[+]

Sajnos pontos vételárral még nem szolgált a gyártó, de tekintve a Sirius 100 dollár körüli árcéduláját, logikusan a CM Storm Sonuzért valamivel kevesebbet kérnek majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés