Hirdetés

Pwnage fémegér, a Finalmouse után szabadon

Egy közepes méretű és PAW 3395-tel szerelt, zsinór nélküli modell tűnt fel a horizonton, ami 53 grammot nyom a mérlegen.

A Pwnage hamarosan debütáló, vezetékmentes StormBreaker egere le sem tagadhatná, hogy tervezői honnan kapták az ihletet (Finalmouse Starlight-12), hiszen perforációkkal teli burkolata gravírozott mintákkal feldobott magnéziumötvözetből készült.


[+]

A 122 mm hosszú, 64 mm széles, illetve 42 mm magas, ötgombos jószág 53 grammos tömeggel rendelkezik, és belsejében szinte értelemszerűen egy 26 000 cpi-ig skálázódó, konfigurálható LoD-dal megáldott PixArt PAW 3395 szenzor dolgozik. Hasznos extra, hogy az érzékelő fizikai helyzetét hosszirányban eltolhatjuk, szóval mindenki megtalálhatja a számára legjobb pozíciót, ráadásul úgy tűnik, hogy ezek a premier plánban lévő csavarok tartják össze a kültakarót is, ergo a szétszedéshez nincs szükség a papucsok, netán bármiféle matrica dezintegrálására.


[+]

A 2,4 GHz-es wireless kommunikáció stabilitásáról egy Nordic nrf52840 MCU gondoskodik, és ezúttal a polling rate maximuma 2000 Hz, mely érték valós, tehát nem interpoláció vagy duplán küldött adatcsomagok miatt ennyi. A főklikkek alá – kissé érthetetlen módon – Omron (20M) kapcsolók kerültek, bár mentségükre legyen mondva, hogy kézzel válogatták őket, és láthattunk már velük határozottan kellemesre sikeredett implementációt (például Cooler Master MM710 vagy még inkább a G-Wolves Skoll SK-S).


[+]

A körülbelül két óra alatt csurig tölthető, beépített akkumulátor 2 kHz-es USB frissítési frekvenciával igen nagyvonalú ígéretet tesz, ugyanis 120 órás üzemidővel kecsegteti így a potenciális vásárlóközönséget. A telepek feltankolása, valamint a madzagos üzem életbe léptetése Type-C/Type-A parakábellel történik, a hason négy lekerekített peremű, virgin grade PTFE tappancs állomásozik, és a termék dobozában egy piramis formájú toldóadaptert, meg egy grip szettet mellékelnek.


[+]

A 180 dolláros áron előrendelhető, egy éves – plusz 30 napos pénzvisszafizetéses – garanciával kínált kurzorkergető az opcionális (piros vagy fekete) üvegtalpakkal 200 dollárt kóstál, és a sztenderd fekete illetőleg fehér kivitelen kívül limitált piros, olivazöld, mentazöld, kék, továbbá szürke színben lesz elérhető. A kifejezetten korrektnek tűnő rágcsáló szállítása elvileg áprilisban veszi kezdetét.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés