Hirdetés

Lebegés és fejlövés

A perifériák piaca két új egérrel bővült, melyek – nem meglepő módon – a könnyebb navigálást teszik lehetővé, ám más-más vásárlóközönséget céloznak meg. A QPAD 5k névre keresztelt termék a precíz „fejlövések” kivitelezésében segít a felhasználónak, míg a Gyration az Air Mouse Elite-et inkább a bemutatókhoz tervezte.


QPAD 5k

Az ergonomikus kialakítású QPAD 5k a vállalat első egere. A fekete színezéssel rendelkező modell lézeres szenzorja 90 és 5040 dpi közötti felbontást kínál, melyet egy egységenként lehet módosítani. A termék maximum 30g gyorsulásig üzemel pontosan. Az adatokat 16 bites csatornán, 1000 Hz-es frekvencia mellett, USB interfészen keresztül küldi át számítógépnek. A hét gombbal és egy görgővel rendelkező egér természetesen makrókat is kezel, melyeket a vezérlőpanelen állíthat be a felhasználó.


QPAD 5k

A kétméteres vezetékkel felszerelt, tenyérbe mászó periféria október végétől lesz elérhető, 60 eurós ajánlott fogyasztói áron.

A Gyration Air Mouse Elite-et már prezentációs célra tervezték, így felszerelték MotionSense technológiával, ami a mozgásérzékelésért felel. Az optikai szenzoros termék 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a számítógéppel, mely a gyártó állítása szerint akár 30 méterre is lehet az egértől.


Gyration Air Mouse Elite

A három gombbal felszerelt készülékhez a vállalat a MotionTools nevű szoftvert is mellékeli, mellyel a felhasználó testreszabhatja a működését. Az Air Mouse Elite akár a távirányító szerepét is betöltheti, ennek megfelelően a számítógép távolból is könnyen vezérelhető.

A Gyration a napokban kezdi meg a  forgalmazását, az ajánlott fogyasztói ár 100 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés