Hirdetés

Klaviatúrának álcázza új egerét a Razer

A Razer lerántotta a leplet legújabb egeréről, mely a Naga nevet viseli, és az MMO játékok szerelmeseinek igényeit próbálja meg kielégíteni. A terméken azonnal észrevehető a temérdek gomb, melynek hatására az ember elsőre klaviatúrának is nézheti, ám a formavilág megpillantása után kétség sem férhet hozzá, hogy egérről van szó. Bár meg kell jegyezni, hogy a periféria úgymond profi szintű használatához öt ujj valószínűleg kevés lesz.

A Naga USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és 5600 dpi felbontású lézeres szenzorral rendelkezik. A 17 gomb közül egy a görgőbe van építve, míg 12 darab az egér oldalán található meg, igényesen felszámozva. A termék 1000 Hz-es frekvenciával továbbítja a rendszer felé az adatokat, az elmozdulásokra pedig 1 ms-os válaszidővel reagál.

A Razer külön specifikus szoftvereket is kínál a vásárlóknak, melyek Add On formában tölthetők le a vállalat weboldaláról. Ezek segítségével az egyes programokhoz egy külön vezérlőfelület van kialakítva, mellyel könnyebbé válhat a navigálás. Jelenleg csak a World of Warcrafthoz és a Warhammer Online: Age of Reckoninghoz van ilyen Add On, ám a cég a jövőben további MMO játékokhoz is biztosít majd támogatást.

A Razer Naga várhatóan ősszel kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói ára 80 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés