Hirdetés

Pénztárcakímélő Raijintek házak átlagos igényekre szabva

A Raijintek viszonylag friss szereplőnek számít a piacon, ha pedig ezen belül a számítógépházakat vizsgáljuk, akkor egyenesen az újoncok közé sorolható. Ennek ellenére az Arcadia és az Agos igen ígéretesnek tűnik, főleg ha az árcéduláikat is figyelembe vesszük, ugyanis kifejezetten pénztárcabarát megoldásokról van szó.

Raijintek Arcadia Raijintek Arcadia
Raijintek Arcadia [+]

Raijintek Agos Raijintek Agos
Raijintek Agos [+]

A szabványos, ATX és microATX méretű alaplapokat fogadó, feketében és fehérben egyaránt elérhető miditornyok roppant sok közös ponttal rendelkeznek: alsótápos elrendezés, beépített porszűrők, vízhűtések támogatása, szerelőnyílások és kábelvezetők, szerszám nélküli szerelhetőség, előlapi I/O panel.

Raijintek Arcadia Raijintek Arcadia
Raijintek Arcadia [+]

Raijintek Agos Raijintek Agos
Raijintek Agos [+]

Különbséget a megjelenésen felül (ami egyébként mindkét esetben meglehetősen visszafogott) a technikai paraméterekben lehet felfedezni. A legjelentősebb eltérés, hogy míg az Arcadia egy pár 5,25"-ös, négy darab 3,5"-es és két darab 2,5"-es hellyel bír, addig az Agos 5,25"-ből három rekesszel rendelkezik, míg a 2,5"-es és 3,5"-es egységek egy két részben kivehető hatrekeszes hibrid megoldás fogadja. CPU-hűtőből mindkettő 160 milliméter magas megoldásokat fogad, míg a VGA maximális hossza az Arcadiánál 310, az Agos esetében pedig 340 milliméter lehet, ami rendre 400 és 410 milliméterre bővíthető.

A Raijintek Arcadia és Agos a Caseking.de webshopjában 30 és 50 eurós árcédulával kapható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés