Hirdetés

Átlátszó tetejű, alkotóelemeire robbantható házak a Lian Li kínálatában

A Lian Li szokásához híven most is kevésbé megszokott felépítésű házakkal rukkolt elő, aminek megalkotáshoz ezúttal sem hagyták ki a márka védjegyének tekinthető alumíniumot, de ezúttal egy csipetnyi akril is került a gépezetbe. Egészen pontosan a tetejükre, ugyanis a microATX alaplapokat fogadó PC-V359 miditorony és a Mini-ITX platform számára készített PC-Q36 minitorony házak (négy darab, kézzel könnyen oldható négy csavarral rögzített) fedlapja átlátszó, ezáltal betekintést enged a gép belsejébe, méghozzá felülnézetből.

Lian Li PC-V359
Lian Li PC-V359 [+]

A külső kialakításnak köszönhetően akár kisméretű dohányzóasztalnak is nézhető kuckók váza természetesen alumínium, akárcsak a takarólemezek, amelyek közül a hátlap kivételével mindegyik eltávolítható a tető levéltele után, ezzel kínálva maximálisan kényelmes szerelhetőséget. Sőt, az adattárolók rekesze is kivehető, és még jobban darabokra szedhetőek, így nincs olyan porcikájuk, amihez ne lehetne hozzáférni.

Lian Li PC-Q36
Lian Li PC-Q36 [+]

Az alapvetően két részre osztott belső tér egyébként meglehetősen logikus és tágas elrendezésű, amiből fakadóan a nagyobb VGA-k, a nem extrém magas CPU-hűtők és az átlagos ATX tápok is elférnek bennük, illetve még egy slim optikai meghajtónak és egy 240 milliméter hosszú radiátor számára is szorítottak helyet a tervezők, de igény szerint kívülre is kivezethető a hűtőfolyadék a tömlőfuratokon keresztül.


[+]

További részletes információért érdemes az alábbi, gyártó által készített videót megnézni, ami részletesen bemutatja a szóban forgó két ház tulajdonságait, illetve szemlélteti a befogadóképességüket is.

A Lian Li PC-V359 és PC-Q36 házak 179 és 149 dolláros áron kerülnek a boltokba fekete, ezüst, fekete-piros és arany színekben, de arról nincs szó, hogy lapra szerelt kivitelben érkeznének.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés