Hirdetés

Még idén debütál a Sony PSP Go

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy idén ősszel érkezik az új generációs PlayStation Portable kézikonzol, PSP Go néven. A friss modell jelentős változásokon ment keresztül az elődjeihez viszonyítva, a vállalat közleménye szerint a legnagyobb fejlődés a termék tömegét érte, amire nagyon sok panasz érkezett a felhasználók részéről. A beszámolók szerint a PSP Go 43%-kal könnyebb a PSP 3000-hez viszonyítva.


Fotók: Eurogamer [+]

Az új termék kijelzője 3,8 hüvelykes lesz, ami sajnos kisebb, mint a régebbi generációs 4,3 colos képernyője, ezt a negatívumot azonban bőven ellensúlyozza, hogy a Sony végre 16 GB-os kapacitású flash memóriákat is alkalmaz a készülékben. A PSP Go természetesen támogatja a Bluetooth kommunikációt, ám kikerül belőle az UMD meghajtó, ami sajnos azt jelenti, hogy az ilyen formátumon vásárolt játékok nem lesznek használhatók az új generációs modellel.


Fotó: Eurogamer

A PlayStation Portable rendszerek legnagyobb ellenfele a Nintendo DS elnevezésű kézikonzolja, mely az eladások tekintetében jelentősen túlteljesíti a Sony termékét, ám érdemes megjegyezni, hogy a PSP modellek drágábbak a Nintendo termékénél. Az új PSP Go áráról egyelőre semmit sem lehet tudni, de az információk szerint az új konzol nem váltja le a jelenlegi PSP generációt, így jó esély van rá, hogy árban a mostani gépek fölé lesz helyezve.


Fotó: Eurogamer

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés