Hirdetés

Háztrió pici és nagy PC-khez

Három új házzal frissül a piac, melyek közül a SilverStone megoldása a legkisebb. A HTPC-khez szánt Grandia GD06 fekete színezéssel érkezik, és microATX, Mini-ITX vagy Mini-DTX méretű alaplapot fogadhat egy 5,25 colos meghajtó mellett. A rejtett rekeszekbe öt egység helyezhető. Itt két lehetőség van: be lehet szerelni három 3,5 és két 2,5 hüvelykes, vagy négy 3,5 és egy darab 2,5 colos meghajtót.

SilverStone Grandia GD06
SilverStone Grandia GD06

A 150 mm magas, 440 mm széles és 340 mm mély házban két darab 12 cm-es ventilátor kelti a hűvös fuvallatokat, majd a felmelegedett levegőt a másik oldalon egy szintén 12 cm-es légkavaró tessékeli a szabadba. Az 1200 fordulat/perces motorral rendelkező szélgépek még két darab 8 cm-es ventilátor is kisegíthetők a ház hátoldalán. Az 5,6 kg tömegű termék előlapján helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 3.0 csatlakozóval szolgál.

SilverStone Grandia GD06
SilverStone Grandia GD06

A SilverStone Grandia GD06 a héten kerül fogalomba, az ajánlott fogyasztói ára 120 euró lesz.

Az Aerocool a Vs-4 jelzésű toronnyal jelentkezett, mely kifejezetten tetszetős külsővel rendelkezik. A teljesen feketére festett termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25 illetve öt 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. Az utóbbi meghajtók rejtett fiókba helyezhetők, melyek igény esetén el is távolíthatók.

Aerocool Vs-4
Aerocool Vs-4

A 433 mm magas, 185 mm széles és 495 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, továbbá az extra hűtésre is van lehetőség, hiszen az oldallapra is felszerelhető két darab 12 cm-es légkavaró. A terméken az I/O panel elől kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, valamint a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

Aerocool Vs-4
Aerocool Vs-4

A PGS-V szériába érkező Aerocool Vs-4 szállítása még ezen a héten megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára pedig 38 euró lesz. Az árcédula nem elírás, a ház valóban ilyen olcsó.

Az Enermax is előállt egy méretes toronnyal, mely a SpineRex névre hallgat. A termék E-ATX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és összesen 11 darab 5,25 hüvelykes meghajtó szerelhető bele. Az alapfelszereltség része két beépítő rekesz is, amelyekbe 4-4 darab 3,5 colos adattároló helyezhető, de ha erre nincs igény, akkor nem kötelező beszerelni őket.

Enermax SpineRex
Enermax SpineRex

A 591 mm magas, 213 mm széles és 544 mm mély házban a hűvös légáramlatokat a beépítő rekeszek előtt elhelyezkedő, két darab 12 cm-es ventilátor kelti, melyek a vállalat Vegas termékcsaládjából kerültek ki. A légkavarók kék és vörös LED-eket is kaptak, így a felhasználó kiválaszthatja, hogy milyen színű legyen a világítás. A további hűtést az oldallapra szerelt 25 cm-es szélgép oldja meg, mely az előbbi modellekhez hasonlóan szintén kék vagy vörös világítást kínál. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül négy darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozót kínál. A processzorhűtő cseréjét az alaplap mögötti kivágás teszi egyszerűvé, a vízhűtővel rendelkező felhasználók dolgát pedig két apróbb rés könnyíti meg.

Az Enermax SpineRex szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára 150 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés