Hirdetés

A SilverStone előállt a Raven RV03-as házzal

A SilverStone egyik legkedveltebb termékcsaládja a Raven sorozat, mely az alaplap 90 fokban elforgatott beszerelésével egy érdekes reformot vezetett be anno. A kínálat most kiegészül az RV03-as termékkel, ami a vállalat harmadik generációs megoldása. A 11,4 kg-os ház akár Extended ATX méretű alaplapot is fogadhat, mely mellé hét darab 5,25 hüvelykes meghajtó helyezhető. A fiókokhoz pár adapter is jár, így tíz 3,5, illetve két darab 2,5 colos adattároló számára is lesz hely.

Az 522 mm magas, 235 mm széles és 570 mm mély házba az alaplap a SilverStone szokásoknak megfelelően elforgatva kerül beszerelésre. A kivezetések tehát a termék tetején találhatóak majd meg, így a meleg levegő is optimálisan távozik, amire a két darab 18 cm-es, alulra szerelt, Air Penetrator ventilátor még rá is segít. Ezt igény szerint a felhasználó kiegészítheti egy hátulra és egy oldallapra szerelhető légkavaróval, ami még hatékonyabbá teszi a szellőzést.

A plexis oldallappal rendelkező, feketére festett ház felül elhelyezkedő I/O panellel rendelkezik, mely a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 3.0-s csatlakozót alkalmaz. A SilverStone Raven RV03 a következő héten kerül forgalomba 140 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés