Hirdetés

8 kHz-et tudó, optikai kapcsolós NZXT egerek léptek a színre

A cég a szimmetrikus mellé egy ergonomikus megoldást is prezentált, és mivel a kábel maradt, az ár sem szállt el nagyon.

Az NZXT kínálatában megjelent két, pehelysúlyban rajthoz álló, hatgombos egér, amelyek technológiai szempontból megegyeznek, csupán formájukban, méretükben, valamint tömegükben különböznek egymástól, és feketében vagy fehérben egyaránt begyűjthetők.

NZXT Lift 2 Symm
NZXT Lift 2 Symm [+]

A szóban forgó, vezetékes modellek közös nevezője a high-end szegmensben sztenderdnek számító, 26 000 cpi-ig skálázódó, 650 ips-os/50 g-s (természetesen belső memóriával megtoldott) PixArt PAW 3395 érzékelő, a 8000 Hz-es polling rate, illetve az NVIDIA Reflex támogatása, a főklikkek alatt tanyázó, "100 millió kattos" optomechanikus switch-ek, az emelést/repozicionálást segítő, oldalsó textúrázás, az először talán a Pulsar Xlite-nál látott, endoskeleton dizájnú alsó rész, a 2 méteres parakábel, a cpi-deviációt csökkentő szenzorgyűrűvel kiegészített, virgin grade PTFE tappancsok, 2 éves garancia és a (nettó) 50 dolláros vételár.

NZXT Lift 2 Symm
NZXT Lift 2 Symm [+]

NZXT Lift 2 Starfield
NZXT Lift 2 Starfield [+]

A szimmetrikus kialakítású, Glorious Model O-ra vagy Razer Viperre hajazó Lift 2 Symm 126,8 mm hosszú, 67,1 mm széles és 38,3 mm magas, miközben 58 grammot nyom a mérlegen, ráadásul létezik belőle egy harmadik, (nettó) 60 dollárt kóstáló verzió, amit a Starfield című játék rajongói találhatnak szimpatikusnak.

NZXT Lift 2 Ergo
NZXT Lift 2 Ergo [+]

A szigorúan jobbkezes, 61 grammos Lift 2 Ergo némileg szakít az elterjedtebb vonalvezetésekkel, és 128,4 mm-es hosszához 65,1 mm-es szélesség, továbbá 41,4 mm-es magasság párosul. A rágcsáló – csakúgy, mint rokona – Windows, macOS, Xbox és PlayStation platformokkal nyúzható, a szoftveres hátországát pedig a gyártó CAM applikációja biztosítja.

NZXT Lift 2 Ergo
NZXT Lift 2 Ergo [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Előzmények

Hirdetés