Már beviteli eszközökben is utazik az NZXT

Háromféle klaviatúra és egy könnyű egér jelent meg a cég portfóliójában, s az előbbiek a frissített BLD konfigurátorral ízlésünkhöz igazíthatók.

Úgy fest, hogy az NZXT kínálatában mostantól mechanikus billentyűzetek és játékos egerek is fel fognak tűnni, s a gyártó az előbbiekből rögtön három modellel indítja a vásárt, amelyek ugyanazon típus különféle méretű variánsai.

A Function névre keresztelt, US ANSI kiosztással megáldott klaviatúra alumínium fedőlapot, illetőleg lineáris karakterisztikájú Gateron Red kapcsolókat kapott, amelyek gyorscserés foglalatokban telepedtek meg, így a forrasztópákát nyugodtan elfelejthetjük.

Az OEM profilú kupakok ABS műanyagból készültek, és a teljes értékű, 104 gombos kivitel mellett 75 százalékos TKL, valamint egy MiniTKL formátumú változat egyaránt elérhető. Az utóbbi kellemes meglepetés, hiszen nem túlságosan gyakori, hogy olyan 65 százalékos tasztatúrát látunk, amin dedikált funkcióbillentyűk vannak, és még egy makrózható gomb is található rajta; örömmel fogadnánk, ha jobban elterjedne ez a fajta kiépítés.

A 2 méter hosszúságú USB Type-C/Type-A kábel leválasztható, a mellékelt extrák egy kupak-, illetve kapcsolószedő csipeszben merülnek ki, ám a legkompaktabb verzió kivételével egy csuklótámasz ugyancsak jár a matt fehérben és feketében választható, 4+1 profilos belső memóriával, meg gombonként címezhető világítással érkező csomagokhoz.

A 2 éves garanciával árusított apparátusok 120, 130 és 150 dollárt kóstálnak, és a megújult BLD konfigurátor segítségével szabhatók testre. Ha élünk a lehetőséggel, a Gateron Blue, Gateron Brown, továbbá 70/80 dolláros pluszköltség fejében Gateron Alianz Silent és Gateron Silent Black switch-ek is szerepelnek a menün, csakúgy, mint a színezhető vezeték vagy a színezhető (mártogatott, Cherry profilú) PBT billentyűsapkák.


[+]

A vállalat első rágcsálója a fekete vagy fehér köntöst hordó, szimmetrikus kialakítású Lift volna, ami 126,8 mm hosszú, 67,23 mm széles és 38,35 mm magas, miközben 67 grammot nyom a mérlegen.


[+]

A hatgombos jószágot a PixArt jól bevált, 16 000 cpi-ig skálázódó PMW 3389 érzékelőjével és 4+1 profilos fedélzeti memóriával szállítják, s a fő klikkjei alatt kommersz Omron (20M) kapcsolók tanyáznak. A paracord 2 méter hosszúra nyúlt, és a hasi oldalon két nagydarab PTFE talp, meg egy szenzorgyűrű állomásozik.


[+]

A hozzáférhető színek tekintetében fekete és fehér opcióink akadnak, amelyeket további öttel (kék, cián, lila, piros, narancssárga) dobhatunk fel, ha az NZXT weboldaláról rendelünk. A 60 dolláros, leheletnyi RGB-vel feldobott ketyere szoftveres hátországát – a Functionhöz hasonlóan – a CAM applikáció jelenti.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés