Hirdetés

NZXT ház pengefallal

A különleges házairól ismert NZXT legújabb modellje a Klassik sorozatba tartozó Khaos. Az íves oldalfalú, máskülönben nagyon tiszta vonalvezetésű torony belsejét épp hogy nem a káosz jellemzi, elhelyezkedés és hűtés szempontjából is jól elkülönülnek a fő egységek. Az 597 x 225 x 612 mm méretű ház összesen tizenegy 5,25 colos meghajtórekesszel bír, de legfeljebb ötöt szánnak ténylegesen nagy meghajtók vagy panelek elhelyezésére, ennyi érhető el ugyanis kívülről. Keretekkel egy kívülről hozzáférhető és nyolc belső 3,5 colos rekesz áll a gépépítő rendelkezésére.

NZXT Khaos

A microATX vagy ATX alaplap alá, egy leválasztott részbe kerül a tápegység, és a gyártó úgy gondolta, miért ne lehetne mindjárt kettőt beszerelni – abban az esetben, ha a felhasználó erős rendszert épít, de nem akar a méregdrága, kilowatt körüli modellek közül választani. Az első táp kiszolgálhatja például az alaplapot, processzort, a második pedig az egyéb perifériákat; hogy utóbbi is a rendszerrel összhangban kapcsolódjon be és ki, egy megfelelő kábelt is mellékelnek a házhoz.

NZXT Khaos

A 2 és 3 mm vastag alumíniumlemezből készülő Khaos alaptartozékai között van két elülső, kék LED-világítású, 120 mm-es, továbbá egy hátsó, 120 mm-es és egy tetőre rögzített, 140 mm-es ventilátor. A fenti képen a meghajtók mögött látható, három 120 mm-es légcsavart tartalmazó panel nem szériafelszerelés. Felülre, egy ajtó alá kerültek a csatlakozók: FireWire, két USB, eSATA és két audioport. A ház ára az Egyesült Államokban 400 dollár körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés