Hirdetés

Aerocool ház óriási ventilátorral

Az Aerocool kifejezetten egyszerű formatervű házakat is készít, a márka mifelénk mégis inkább az extravagáns, turbinaszerű ventilátorral ellátott modelljeivel vált ismertté. Mintha e két szemlélet keveréke lenne a Hi-Tech7 termékcsalád, mely több érdekességgel csábítja a vásárlókat.

A szériát három eltérő változat alkotja, melyek az oldalajtó kialakításában különböznek egymástól. Az alapmodell zárt falat, a középső, Hi-Tech7 A nevű kivitel „hardverpanorámás”, átlátszó oldallapot kap. Mindkettőben egy 120 mm-es, 1200-as percenkénti fordulatú ventilátor található hátul, ajtajukra két légcsavar rögzíthető ugyanebben a méretben. A legfeltűnőbb persze a Hi-Tech Pro, melynek oldalára egy gigantikus, 40 centiméteres, percenként 400-at forduló ventilátor kerül 250 cfm maximális légszállítási képességgel.

Aerocool Hi-Tech7

A gyártó mindhárom házat a Modern-V vezérlőpanellel szállítja. Ez a praktikus egység lehetőséget nyújt akár négy hűtőventilátor egyidejű felügyeletére és manuális, illetve automatikus szabályozására. Utóbbi esetben a sebesség a maximális fordulatszám 60 és 90 százaléka között változhat, a paraméterek egy színes kijelzőn követhetők nyomon. Az LCD képernyő négy, a házban tetszőlegesen elhelyezett hőmérő segítségével pontos adatokkal szolgál a PC-ben uralkodó viszonyokról. A frontpanel a hardverelemek biztonsága érdekében magas hőmérséklet vagy kis ventilátor-fordulatszám esetében riaszthatja a felhasználót, a beállítások pedig természetesen eltárolhatók, így kikapcsoláskor sem vesznek el.

Aerocool Hi-Tech7

Mindhárom Hi-Tech7 modell acélból készül, méretük 440 x 200 x 430 mm, microATX vagy ATX formátumú alaplapot fogadnak, hét 5,25 hüvelykes meghajtórekeszük van, melyekhez három vibrációcsökkentős, 3,5 hüvelykes adaptert biztosít a gyártó. A csatlakozók (USB, audio, eSATA) a tetőre kerültek. Az alaptípus ára 55 euró, az akril oldallapos változat 70 euróért kapható, az óriásventilátoros kivitel pedig 80 euróba kerül.

Előzmények

Hirdetés