Hirdetés

Érintőképernyős ventilátorszabályzóval jelentkezett az NZXT

A kaliforniai székhelyű NZXT leginkább különféle házairól ismert, de emellett foglalkoznak tápegységekkel, notebookhűtőkkel és nem utolsósorban előlapi ventilátorszabályzókkal is. Legfrissebb termékük a Sentry 2 névre hallgat, ami a cég harmadik ilyen, 5,25 hüvelykes helyre szerelhető eszköze.

NZXT Sentry 2
NZXT Sentry 2

Kezelni az előlapján található színes érintőképernyő segítségével lehet, ahol öt ventilátor fordulatszámának állítására van lehetőség. A légkavarókból maximum 10 W teljesítményfelvételű modellekkel használható a Sentry 2, amely öt hőérzékelővel is rendelkezik. A mért adatokat Kelvinben és Celsius-fokban is meg tudja jeleníteni egy fokos pontossággal, sőt, egy előre beállított érték elérésekor vagy egy légkavaró meghibásodásakor hangjelzéssel is képes figyelmeztetni a felhasználót.

A ventilátorok fordulatszámát a feszültségük megváltoztatásával állítja, ha kell automatikusan, de természetesen manuális kezelésre is van lehetőség. A beállításokat beépített memóriájában tárolja, így azok a számítógép áramtalanításakor is megmaradnak. Az NZXT Sentry 2 már megjelent egyes webáruházak kínálatában, körülbelül 30 eurót kérnek érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés