Hirdetés

Nyolc megapixeles ágyú a Canontól

A PowerShot Pro 1 a Canon új kompakt, 8 megapixeles digitális fényképezőgépe. A termékkel azoknak kíván alternatívát nyújtani a gyártó, akik az EOS 300D-vel szemezgetnek, ám nem akarnak objektívekre pénzt költeni. A 8 megapixeles CCD képérzékelő a fény képeit a 7-szeres zoommal rendelkező Ultrasonic optikán keresztül kapja, amely 2,4-3,4 fényértékkel rendelkezik, s egyben a Canon-pártiak által már jól ismert „L” besorolással bír. Hasonló besorolású cserélhető objektívek általában több ezer euróba kerülnek.


Forrás: CHIP

A 28-200 mm-es zoomot az állítómotor kétféle sebességgel tudja állítani; az automatikus fókuszálás különböző mérési metodikáknak köszönhetően pontosan és gyorsan működik. A részben fémből készült váz ergonómikus felépítésű; a kezelőszervek elérése egyszerűv. Az új DirectPrint funkciónak köszönhetően gombnyomásra nyomtathatók az elkészített fényképek.

A Canon PowerShot Pro 1 kétcolos TFT-kijelzővel rendelkezik, amely egyaránt kihajtható és dönthető. A készülék CF kártyákra írja az adatokat, akár RAW formátumban is. A fényképezőgép 1200 euróba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés