Könnyed kattogós kapcsolókkal is választható az MSI GK71-es klaviatúrája

A periféria kék switch-ei nem csak könnyebben üthetők le, mint egy Cherry MX Blue, de rövidebb úton járnak és hamarabb is érzékelik a tuszkolást.

Az MSI piacra dobja a tavaly januárban bemutatott, eddig csupán Kailh alapokon nyugvó, lineáris karakterisztikájú és klasszikus Cherry szárat használó MSI Sonic Red kapcsolókkal elérhető Vigor GK71 Sonic nevű mechanikus billentyűzetének új változatát, ami egy 45 gF erőkifejtést igénylő (tehát meglehetősen könnyen aktuálható), rövidített, 3,5 mm-es billentyűúton járó és a leütést 1,4 mm-en regisztráló, kattogós/taktilis MSI Sonic Blue switch-csel szerelt verzió.


[+]

A numerikus paddal ellátott, 854 grammot nyomó tasztatúra többi specifikációja maradt a régiben; a kapcsolókon az úgynevezett pudding dizájnt követő ClearCaps kupakok trónolnak, amelyek átlátszó oldalfalaiknak köszönhetően jóval hangsúlyosabbá teszik a gombonként címezhető RGB világítás fényét, miközben az alumínium fedőlap jobb felső sarkában dedikált médiavezérlők nyertek elhelyezést, melyeknek része a felülről, valamint oldalról egyaránt aktiválható hangerőszabályzó tárcsa.

Alul X alakban keresztezik egymást a kábelvezető csatornák, az asztallapon történő csúszkálásnak a szokásos gumitappancsok próbálnak gátat vetni, gépelési komfortunkat pedig memóriahabos csuklótámasz igyekszik fokozni. A fedélzeti memória három profil eltárolását ígéri, miközben szoftveres háttérként a gyártó centralizált platformja, ergo az MSI Center szolgál.

[+]

A termék vételárát nem részletezi a hivatalos weboldal, azonban nem valószínű, hogy az itthon jó ideje kapható, piros switch-es rokon anyagi vonzatával variálnának, szóval körülbelül 43-46 000 forintos összegre számítunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés