Hirdetés

Már a polcokon van a HyperX legújabb billentyűzete

A 1,5 kilogrammos Alloy Elite 2 lineáris kapcsolókkal és doubleshot PBT kupakokkal érkezik.

A Kingston HyperX divíziója egy újabb, játékosoknak szánt mechanikus klaviatúrával örvendeztette meg a nagyérdeműt, amely az Alloy Elite 2 nevet kapta. A nem kevesebb, mint 1530 grammot nyomó újdonság az előd Alloy Elite dizájnján alapul, és piros (tehát lineáris) HyperX kapcsolók bújnak meg lebegőgombos kivitelű doubleshot PBT (úgynevezett Pudding) kupakjai alatt. A 3,8 milliméteres úttal rendelkező switchek aktuációs pontja 1,8 milliméteren van, lenyomásukhoz 45 grammnyi erőkifejtés szükséges.


(forrás: HyperX) [+]

A gombonként címezhető RGB világítással (továbbá egy teljes szélességben végigfutó LED csíkkal) megfűszerezett, acélvázas eszközön megtalálhatók a hangerőt szabályozó tekerőkapcsolóval megfejelt, dedikált médiavezérlők, melyek mellé egy USB 2.0 passthrough port is jár.


(forrás: HyperX) [+]

Az 5 szintű fényerővel megáldott fényorgona beállításához az NGENUITY szoftvert használhatjuk, miközben a billentyűzet a beépített belső memóriájának köszönhetően három profilt tud a fedélzetén eltárolni. Az NKRO, valamint a 100 százalékos anti-ghosting természetesen megvan, míg a harisnyázott kábel sztenderd 1,8 méter hosszúságú.

A 444 milliméter széles, 174 milliméter mély és 37,4 milliméter magas Alloy Elite 2 nem csupán a PC-kel, de a Sony PlayStation 4-gyel, illetve a Microsoft Xbox One-nal egyaránt kompatibilis, és már hazánkban is megvásárolható mintegy 63 000 forint kifizetésének ellenében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés