Hirdetés

Újabb mechanikus billentyűzetek jöttek az MSI-től a belépőszintre

A Vigor szériát gyarapító modellpár egyszerű tervezése remélhetőleg a hazai árképzésen is meglátszik majd.

Az MSI egy numerikus paddal ellátott mechanikus klaviatúrával frissítette fel kínálatát, ami a Vigor GK41 nevet kapta, és lineáris karakterisztikájú, a 4 mm-es billentyűút 1,9 mm-es pontján regisztráló Kailh Red kapcsolókkal érkezik a pástra.

Az 50 gF erőkifejtést igénylő switch-ekkel szerelt, mérlegen 1058 grammot nyomó periféria nyolcszögletű ABS kupakjai áteresztik a tíz zónán át hat fixált színben pislákoló világítás fényét, amit a médiavezérlők mintájára az Fn + [gomb] kombinációkkal, esetleg az MSI Center szoftver segítségével variálhatunk.

A 6KRO, illetve NKRO módok közt automatikusan váltó, lebegőgombos apparátus belső memóriája háromprofilos, és oldalra kihajtható lábpárjainak hála a dőlésszögét összesen három szinten (0, 3 és 7 fok) szabhatjuk meg. Az US ANSI kiosztás mellett többféle ISO is szerepel az opcióink sorában, és a rögzített kábellel rendelkező termékhez egy kupakszedő csipeszt adnak pluszban.


[+]

A tasztatúrának akad egy "Dusk" utónévvel listázott kivitele, amely annyiban különbözik az eddigiektől, hogy kétoldalt fénycsíkokat hord, és fedélzeti RGB-je gombonként címezhető a Mystic Light Sync technológiának köszönhetően. Eltérés még, hogy a billentyűsapkák között vannak szürkék, valamint pirosak, és ezekből néhány extra példányt mellékelnek a dobozban bónusz gyanánt.


[+]

Ugyan ajánlott fogyasztói vételárról egyelőre nem szól a fáma, de az újdonságokat már megleltük egy külföldi webshop felhozatalában 2690, továbbá 3490 Fülöp-szigeteki pesoért (átszámítva honi valutára körülbelül 17 300 és 22 400 forintos összegekről beszélünk); ez irányadó lehet, hogy nagyjából mire számíthatunk majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés