Hirdetés

Játszós minigép a sárkányos logó árnyékában

Az MSI már piacon lévő Trident 3 Arctic termékcsaládja kapta meg az időszerű ráncfelvarrást.

Az MSI kibővítette a Trident szériás gépeinek portfólióját; bemutatkozik a Trident 3 Arctic kompakt PC legfrissebb kiadása, ami elsősorban a játékos kedvű felhasználókat célozza meg. A 354 mm magas, 251 mm mély, 98 mm vastag és 3,17 kg-ot nyomó masina agya maximum egy nyolcmagos Intel Core i7-9700F processzor lehet, melyhez egy NVIDIA GeForce GTX 1660 Super videokártyát passzintottak (RTX 2060-at is kérhetünk), így 1080p-ben igen korrekt teljesítményre számíthatunk, és talán még az 1440p-be is belekóstolhatunk némi kompromisszum árán.

(forrás: MSI) [+]

Az alaplapi chipsettel nem estek át a ló túlsó oldalára a mérnökök, hiszen egy Intel H310C-s megoldást alkalmaztak. DDR4 memóriákból a de facto sztenderd 16 GB-ot kapjuk meg (2 x 16 GB SO-DIMM a zenit), ezúttal 2400 MHz-en ketyegve, miközben állományainkat egy 512 GB-os NVMe SSD-n, valamint egy 1 TB-os merevlemezen tárolhatjuk. A hálózati kapcsolódásról egy 4.2-es Bluetooth modullal megfejelt Intel Dual Band Wireless-AC 3168-as lapka és egy Intel WGI219V vezérlő hajtotta RJ45 anya gondoskodik. A zajkeltés feladata egy Nahimic támogatással érkező, 5.1-es Realtek ALC1220-as hangkodekre hárul.


(forrás: MSI) [+]

Az állítva és fektetve egyaránt használható csöppségen decens mennyiségű I/O található: elöl egy USB 3.1 Gen 1 Type-C és két USB 3.1 Gen 1 Type-A (az egyik Super Chargeres) aljzat figyel a két audio jack, illetve a VR Link számára fenntartott HDMI out társaságában, hátul pedig egy USB 3.1 Gen 1 Type-A, továbbá négy USB 2.0 csatlakozó állomásozik a gigabites Ethernet port, a HDMI out, a HDMI in és a három audio jack közelében – ezekhez még hozzájönnek a dedikált VGA kimenetei is. A vertikális üzemhez szükséges állvány a csomag részét képezi, csakúgy, mint a külső tápegység.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés