Hirdetés

Ízléses, játékosoknak szánt minigép az MSI kínálatában

A 2,6 literes térfogattal megáldott masina alternatív módon közelíti meg a gaming kérdéskörét.

Az MSI egy elsősorban játékos kedvű felhasználókat célzó minigéppel gyarapította felhozatalát, ami MAG Trident S 5M néven kerül listázásra. A gusztusos, fekete/szürke ház mélyén AMD APU-k tanyáznak, melyek egy AMD B300 vezérlőhídra építkező alaplapban dolgoznak; a választható opciók között AMD Ryzen 5 5300G, Ryzen 5 5600G, illetve Ryzen 7 5700G központi egységek vannak. Rendszermemória tekintetében 2 x 32 GB SO-DIMM DDR4-3200 RAM jelenti a plafont, miközben háttértárolókból két PCI Express 3.0-s NVMe és egy 2,5 hüvelykes meghajtóban gondolkodhatunk.


[+]

A hálózatra való kapcsolódást Wi-Fi 5/Bluetooth 4.2 modullal, valamint Realtek RTL8111H kontroller hajtotta, gigabites sebességű Ethernettel bonyolíthatjuk le, a hangok megszólaltatásáért egy kétcsatornás Realtek ALC256 kodek felel, a tápellátás pedig egy 120 wattos külső adapter segítségével valósul meg.

A 334,7 mm magas, 93 mm széles és 185,4 mm mély, mindössze 2,42 kilogrammot nyomó PC réz hővezető csövekkel megtámogatott aktív hűtést alkalmaz, és a hátlapi csatlakozói sorában egy 1.4-es DisplayPortot, egy 2.0-s HDMI kimenetet, egy 15 tűs D-Sub csatolót, egy USB 3.2 Gen2 Type-A, továbbá egy USB 2.0 konnektort találhatunk a fentebb már említett RJ-45-ön kívül. Az előlapi kivezetések egy 15 watt továbbítására képes USB 3.2 Gen2 Type-C és egy USB 3.2 Gen2 Type-A kapuban merülnek ki, ha a mikrofon bemenetet, meg a kombójacket nem számítjuk.


[+]

Az egyelőre még ismeretlen árú ketyere belseje fiókszerűen kihúzható, így ha valamit fejlesztenénk vagy szervizelnénk benne, viszonylag könnyű dolgunk lesz. A dedikált videokártya hiányából látható, hogy a gyártó nem a klasszikus értelemben vette fókuszpontjába a gamereket, inkább a felhő, illetőleg mobil alapokon nyugvó játékra összpontosít, s erre az Android emulátorként funkcionáló MSI APP Player remek kereteket biztosít. A vashoz egyébként jár egy 30 napos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés is, amit a tajvani cég által készített Game Stadium szoftverrel és egy gamepad kézbe vételével vehetünk igénybe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés