Hirdetés

MSI: hordozható médialejátszó DivX tanúsítvánnyal

Az MSI a tavaly bemutatott Mega View 561 után piacra dobta újabb, immár DivX tanúsítvánnyal is rendelkező hordozható médialejátszóját, a Mega View 566-ot. A 119 x 76 x 25 mm nagyságú, 245 grammos készülékben egy 1,8 colos, 20 GB-os merevlemez rejlik, és SD és MMC memóriakártyákat fogadó nyílással is rendelkezik.

A PAL és NTSC szabványt támogató eszköz MPEG-4, DivX 3.11/4.x/5.x, Motion JPEG és WMV9 kódolású videófájlok lejátszására képes, de AV-bemenetének köszönhetően külső forrásból (például tévékészülékről, DVD-lejátszóról stb.) származó mozgóképek is megtekinthetők, sőt rögzíthetők segítségével. A megjelenítésről a beépített 3,5 hüvelykes TFT-kijelző gondoskodik, de mód van a videokimenetre kötött külső kijelző igénybe vételére is.

A Mega View 566 természetesen állóképek böngészésére is alkalmas: JPEG, GIF, BMP és TIFF formátumú állományokat kezel. Zenei élményt MP3, WMA és WAV fájlok lejátszásával szerez tulajdonosainak, mikrofonjának köszönhetően diktafonként is funkcionál, de megjelenik FM rádióval kiegészített változata is.

Az eszköz számítógépre USB 2.0 porton keresztül illeszthető, s ez esetben közönséges külső merevlemezként is működtethető. A készülék cserélhető Li-ion akkumulátora mintegy 3,5 órás videózást vagy 8 órás zenelejátszást tesz lehetővé. Az új termék elérhetőségéről és áráról egyelőre nincs hír.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés