Hirdetés

MSI: itt az új Mega Player

Az MSI legújabb zenelejátszója, a Mega Player 522 BT számos extra funkcióval igyekszik tulajdonosai kedvére tenni. MP3 és WMA kódolású, illetve tömörítetlen WAV állományokat képes lejátszani, melyek hangzását equalizer vagy az SRS segítségével ízlés szerint módosíthatjuk. A lejátszott anyag tetszőleges része kijelölhető és ismételtethető – ez a nyelvtanulók számára bizonyulhat hasznosnak.

A készüléket FM rádióvevővel is ellátták, amely 15 állomás hullámhosszát képes észben tartani. Az SD és MMC kártyákat is fogadó lejátszót 128, 256, 512 MB, illetve 1 GB tárhelyet biztosító változatban dobják piacra. Fájlokat USB 2.0 felületen tölthetünk át a Mega Playerre, és amint hasonló eszközöknél általánosnak tekinthető, a flash memória nemcsak hangot fogad, hanem tetszőleges adatok ideiglenes hordozójaként is használható.

A lejátszó sztereó vonali be- és kimenettel rendelkezik, továbbá a „Headset” és a „Hands-Free” profilokat támogatva Bluetooth fejhallgatókkal, headsetekkel is képes felvenni a kapcsolatot. Audiojeleket – származzanak akár vezetékes mikrofontól, Bluetooth-headsettől vagy a beépített rádiótól – rögzít is, mégpedig WAV formátumban. Az 55 x 90 x 15 mm-es, Li-ion akkumulátorával együtt 65 grammot nyomó készülék előlapja cserélhető. A 420 mAh-s akku legfeljebb 15-18 óra üzemidőt biztosít. A mobiltelefonok nélkülözhetetlen funkcióját utánozva itt sem kell lemondani a bekapcsoláskor látható logó testre szabásáról; a 128x64 pixel felbontású OLED-kijelző élettartamának meghosszabításán pedig képernyővédő fáradozik.

A lejátszó mellett egy mikrofonos és egy mikrofon nélküli fülhallgatót, audio- és USB-kábeleket, valamint hordtáskát találunk, a hálózati tápadapter azonban nem része az alapcsomagnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés