Hirdetés

Csereprogramot indít az üledékesedéssel küzdő AIO-i kapcsán az MSI

A MAG CoreLiquid 240R és 360R modellek egyes batch-eivel lehetnek problémák, de már megérkezett a gyógyír a bajokra.

Az MSI arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy a MAG CoreLiquid 240R és 360R típusjelű kompakt vízhűtéseiben előfordulhat az üledékesedés, ami aztán elzárhatja a cirkuláló folyadék útját, s végeredményben – a csökkent hűtőképesség miatt – túlmelegedési gondokat indukálhat. A tajvani vállalat izolálta az érintett sorozatszámokat, és egy egyszerűsített csereprogrammal kínál megoldást a kellemetlen helyzetre.

[+]

A tulajdonosoknak nincs más dolguk, mint az előbb említett szériaszámot begépelni az erre a célra létrehozott weboldalon, s ha ez a szám benne van a cserére érett eszközök adatbázisában, máris haladhat tovább a garanciális ügyintézés a személyes adataink megadásával. A cég ki fog küldeni egy előre kifizetett FedEx szállítási címkét az új, V2-es revíziójú AIO-val egyetemben, s ha azt átvettük, össze kell szednünk a hibás példány minden cókmókját, hogy aztán becsomagolva feladhassuk azt a kapott címkével.


(forrás: MSI RMA) [+]

Abban az esetben, ha a hűtést nem külön, hanem egy komplett konfiguráció részeként vásároltuk (és a sorozatszám indokolná a váltást), még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem vagyunk jogosultak egy hibátlan darabra. A különbség annyi, hogy ekkor nem az AIO, hanem a PC sorozatszámát fogják kérdezni tőlünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés