Hirdetés

Microsoft Xbox 200 euróért

Ettől az időponttól kezdve 200 euró alatt, egészen pontosan 199,99 euróért, bárki hozzájuthat az egyik legkeresettebb játék- és multimédiás konzolhoz.

Európában egyébként eddig kétmillió példányt adtak el a Microsoft termékéből. Ennél több gazdát csak a Sony Playstation 2 készüléke lelt, míg a képzeletbeli dobogó harmadik helyén a Nintendo GameCube-ja található. A Sony PS2-je továbbra is 249 euróba kerül. Egyelőre nincs információ arról, hogy a Sony vagy a Nintendo hasonló árcsökkentő lépésre szánná el magát, mint most a Microsoft.


Forrás: www.xbox.com


Az Xbox-hoz kapcsolódó hír még, hogy egy David Rocci nevű diákot öt hónapi börtönbüntetésre ítéltek a Digitális Millennium Szerzői Jogvédő Törvény (Digital Millennium Copyright Act - DMCA) megsértéséért, ugyanis módosított Xbox-chipeket árult az iSoNEWS internetes oldalon. A 22 éves fiatalembernek még 28.500 dolláros pénzbüntetést is fizetnie kell.

Roccit tavaly vádolták meg a DMCA megsértésével, ugyanis 450 Enigmah módosított chipet importált Nagy-Britanniából az Amerikai Egyesült Államokba. A lapkákat összesen 28 ezer dollárért adta el. Ezért a tettéért öt évi börtönre és 500 ezer dollárra is büntethették volna, ám enyhítő körülmény volt, hogy együttműködött a hatóságokkal és átadta internetes oldalát az amerikai hatóságoknak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés