Hirdetés

Két héten belül debütál az Xbox Limited Edition

A korlátozott példányszámú Xbox-változat jól felismerhető lesz zöld színéről. Ez a verzió ránézésre hasonlít az úgynevezett "Debug-Xbox"-ra, amelyet általában a fejlesztők és a sajtó munkatársai kaptak meg korábban tesztelésre.

A konzolhoz két - szintén zöld színű - vezérlő is tartozik majd. Az Xbox Limited Edition ára 229,99 (majdnem 230!) euró lesz. Michal Cassius, az Xbox platform európai igazgatója a következő magvas gondolatokkal indította útjára az újdonságot: "A zöld Xbox minden játékfanatikus szívét megdobogtatja majd. Célunk az volt, hogy ezt a csak korlátozott darabszámban elérhető konzolt a leendő tulajdonosa büszkén használhassa..."

A Computerbase német internetes oldalon megjelent információk szerint, a zöld Xbox alig pár euróval kerül majd többe a hagyományos fekete színű típusnál, hiszen annak az ára 199 euró, míg a második játékvezérlő még külön 25 eurót "kóstál". Így összevetve: ha azonos szolgáltatásokat szeretnénk, gyakorlatilag mindössze 5,99 euróval kell többet fizetni az Xbox Limited Editionért.


Forrás: www.computerbase.de


Forrás: www.computerbase.de


Forrás: www.hartware.net

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés