Hirdetés

Már megint: és mégis lesz GeForce FX Ultra

Pár nappal ezelőtt arról számoltunk be, miszerint nagyon valószínű, hogy nem lesznek kaphatók a GeForce FX Ultra alapú videókártyák, mert föláldozza e termékeit az újabb chipekért az nVidia cég. Nos, nVidiáéknál Isten malmai lassan őrölnek, ugyanis szinte a végletekig kivártak azzal a bejelentéssel, miszerint mégsem törlik az Ultrát. Akkor, vajon miért a késlekedés?

Mint azt Ottmar Knauer, a cég középkelet-európai marketingmenedzsere elmondta: az nVidia soha nem gondolta és nem is tervezte az Ultra visszavonását, csupán arról van szó, hogy intenzíven dolgoznak a hűtő hangjának csökkentésén, illetve a meghajtóprogramokon.

Arra a kérdésre, hogy mikor kezdik el az Ultra sorozatgyártását, azonban továbbra sincs válasz, ráadásul a különböző gyártók sem kapnak információkat az nVidiától, hogy mikor és milyen szállítmányokra várhatnak, így a viszonteladók sem tudnak semmit a gyártó tanácstalansága miatt.

A bejelentés szerint tehát biztos lesz (sok) Ultra, a kezdeti 100.000 db-on felül is lesz gyártás. Higgyünk az nVidia pr-moguljainak, a probléma csupán az, hogy a konkrét kérdésekre nincsenek konkrét válaszok, márpedig ha valakinek nincs titkolnivalója, annak az egyenes válasz a legegyszerűbb pr-módszer. Lehet spekulálni, avagy "go figure" (ahogy az angol mondaná).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés