Hirdetés

Boltokba kerültek a Terratec FX videókártyái

A Mystify 5800 és 5800 Ultra nevű kártyák ára 579, illetve 649 euró. Ezért az áráért bőséges körítés jár: a videókártyákhoz három játékot (Splinter Cell, Gun Metal, Unreal Tournament 2003) és két szoftvert (3D Mark 2001 SE és Performance Analyzer) is kapunk. A két termék csak a grafikus mag- és memória-órajelében (Mystify 5800 400-400 MHz; Mystify 5800 Ultra 500-500 MHz) különbözik, egyébként mindkettőt ellátták 128 MB DDR-II memóriával, támogatják az optimalizált színtömörítéses Lightspeed Memory Architecture II-őt, az Accuview Anti-Aliasing-et és a DirectX 9-et, valamint fölszerelték őket DVI- és tv-kimenettel.

Heiko Meertz, a Terratec vezetője szerint ők az első gyártó, aki hivatalosan is piacra dobja a GeForceFX-alapú videókártyákat. Elmondta, hogy e termék lehet a következő-generációs játékok és grafikai alkalmazások alapja. Dirk Schunk, a Terratec projektmenedzsment-csoportjának a vezetője úgy véli, a Terratec bebizonyította, hogy igenis képes a nagyon agresszív "Time-to-Market" üzletpolitika megvalósítására.

Arról nem szól a fáma, hogy a vásárlók mennyire várják az új videókártyákat. A megdöbbentő tesztek után (itt főleg a GeForceFX zörejes hangjára gondolunk) nem csodálkozhatunk azon, hogy lassan már a nők "hajszárítójaként" emlegetik Németországban az nVidia új üdvöskéjét.


Forrás: www.computerbase.de

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés