Hirdetés

Megkedvelte a robotharcot az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 441.66-os meghajtó új Adaptive-Sync kijelzőket is hitelesített.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 441.66-os meghajtót, amely a MechWarrior 5: Mercenaries és a Detroit: Become Human című játékokhoz kínál megfelelő profilt.

Az új eszközillesztő hibajavításokat is kapott, többek között a Forza Motorsport 7 nem kezd majd akadozni pár kör eltelte után, illetve a Fallout 76 képkockasebessége nem csökken jelentősen a G-Sync aktiválására, továbbá a DaVinci Resolve sem fog összeomlani egy Blackmagic RAW CODEC médiatartalom lejátszása közben. A specifikus javítások tekintetében a GeForce GTX 1080 Ti VGA-val újra lesz 5.1-es és 7.1-es térhangzás opció a Windows hangbeállításain belül, illetve a 6 GB-os GeForce GTX 1060-at az NVIDIA vezérlőpultja tényleg 6 GB-osnak fogja visszajelezni.

A FreeSync vagy Adaptive-Sync kijelzők hitelesítése ismét haladt tovább, ezúttal két új monitor került fel az erre vonatkozó listára; konkrétan az MSI MAG251RX és a ViewSonic XG270.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés