Hirdetés

Megkapták az Intel új processzorait az idei Razer Blade 15 modellek

A Razer a szokásos éves frissítését ezúttal is az Intel bejelentéséhez időzítette.

A Razer minden évben frissíti a 15 hüvelykes Razer Blade notebookokat, ezt a lépést pedig általában az Intel és/vagy az NVIDIA új hardvereinek bejelentésére szokták időzíteni, és bár tegnapra utóbbi gyártó is készült újdonságokkal, úgy tűnik, azok kevésbé hozták lázba a Razer mérnökeit, mint az Intel új mobil processzorai.


[+]

Természetesen az új kígyós gépekbe is ezek kerültek, a vásárlók a Core i7-11800H és i9-11800H közül válogathatnak, utóbbihoz viszont mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk, hiszen az a verzió csak NVIDIA GeForce RTX 3080 kártyával érhető el, míg az i7 esetében RTX 3060 és 3070 VGA-val szerelt konfigok közül is választhatunk. Tárhelyből minden esetben 1 TB-ot kapunk, a drágább modellekben ráadásul ez még egy meghajtóval ki is bővíthető, memóriából pedig modelltől függően 16, vagy 32 GB jelenti az alapot. Kijelzők terén szintén nagy a szórás, létezik 240 Hz-es QHD és 360 Hz-es Full HD panellel szerelt modell is, de a csúcsot az i9-es modell jelenti, melyben egy 60 Hz képfrissítési rátájú, 4K felbontású OLED érintőkijelző kapott helyet.

A notebook 15,8 mm vastag házára ráfért még egy teljes értékű HDMI port, néhány A és C típusú USB port, valamint egy SD kártyaolvasó is, a repertoárt pedig a Wi-Fi 6E modul teszi teljessé. Az új gép már rendelhető a gyártó weboldaláról 2299,99 dolláros alapáron, a legdrágább modellért pedig több, mint egy ezressel többet, 3399,99 dollárt kell fizetnünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés