Hirdetés

240 Hz-es OLED panel került az új Razer Blade 15-be

Az új gépben dedikált NVIDIA GPU és egy 12. generációs Core i9 processzor adja a pixelalávalót.

A Razer a CES-en már letudta a szokásos, év eleji palettafrissítését, az új modellekben pedig az új AMD, Intel és NVIDIA hardverek mellett pedig a DDR5-ös memóriamodulok is debütáltak, ám a gyártó az igazán nagy durranást az év végére tartogatja.

A Razer sajtóközlemény formájában jelentette be, hogy a negyedik negyedévében érkezik a Blade 15 új kiadása, amelyben egy Intel Core i9-12900H processzor, egy GeForce RTX 3070 Ti jelölésű grafikus vezérlője és legfeljebb 32 GB kapacitású DDR5 memória dolgozik, amelyek együttesen felelnek az OLED technológiára épülő, 15,6 hüvelykes, QHD felbontású, egészen 240 Hz-ig feltolható képfrissítéssel működő beépített kijelző tartalommal való megtöltéséért.


[+]

Az új megjelenítő nem csak a játékélményt javítja, de a 100%-os DCI-P3 színtérlefedettségnek köszönhetően akár grafikai munkára is bevethető, már csak abban kell reménykednünk, hogy a vékony alumínium házba pakolt hűtés is bírja a kiképzést. A gépbe egyébként 1 TB kapacitású SSD került, amit az extra M.2 slot miatt egy másodlagos meghajtóval is kiegészíthetünk, míg a külső eszközök csatlakoztatását Thunderbolt 4, USB Type-A és Type-C csatlakozók, illetve HDMI kimenet és SD szabványú kártyaolvasó segíti.

Bár minden részletet nem ismerünk az új notebookkal kapcsolatban, hiszen a termékoldal egyelőre nem elérhető, azt viszont biztosra vehetjük, hogy az év vége felé érkező masina 3499 dolláros alapáron lesz majd elérhető, ami az esetlegesen kérhető opciós extrákkal könnyen feltornászható lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés