Hirdetés

Még egy Battlefield 4-hez tervezett PC-t lehet nyerni

A Mass Luminosity pár hete bejelentette, hogy Facebookos rajongótáboruk elérte az egymilliós álomhatárt, a neves alkalmat pedig stílszerűen meg is ünnepelték. A nép azonban repetára vágyik, így az érintett szervezet a Gaming Tribe-bal közösen úgy döntött, hogy tartanak gyorsan még egy nyereményjátékot. Sok dolog nem változott, így ezúttal is egy olyan gép lesz a fődíj, mely tökéletesen futtatja majd az érkező Battlefield 4 című játékot. A masina ára 4650 dollár, továbbá az oldalára felkerül az elmaradhatatlan Battlefield 4 díszítés.

Természetesen az árból már sejthető, hogy extrém teljesítményű konfigurációról van szó, amit a MAINGEAR fog összerakni. A konfiguráció alapját a játék fejlesztésében is szerepet vállalt AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-9590-es processzor és egy XFX AMD Radeon HD 7990-es VGA dolgozik a gépben. A konfiguráció részletes leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket a Gigabyte, a Kingston, a Cooler Master, a Seagate és a Tt eSports szállítja.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő augusztus 29-én jár le, így érdemes sietni. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, azaz mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szerencsés nyertes mellett további öt nevező kap egy-egy Tt eSports csomagot, mely a SAPHIRA egeret, a Challenger Pro billentyűzetet, a Shock ONE fejhallgatót és a LADON egérpadot tartalmazza. Ezenkívül még öt szerencsés megkapja az AMD Never Settle Reloaded szoftvercsomagot, mely a Crysis 3, a Bioshock Infinite, a Tomb Raider és a DMC: Devil May Cry játékok ingyenes letöltését biztosítja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés