Hirdetés

G.Skill nyereményjáték több gyártó támogatásával

A G.Skill az MSI, a Lian Li és a GX Gaming partnereként elindított egy facebookos nyereményjátékot, melyen számos értékes termék kerül kisorsolásra. A részvételhez az alábbi oldalra kell ellátogatni, ahol jól látható, hogy milyen hardvereket lehet nyerni, de fontosabb adat, hogy a nevezéshez az oldal alját található négy Facebook oldalt lájkolni kell, majd egy érvényes e-mail címet megadva feliratkozni a sorsolásra.

Természetesen mindenki csak egyszer nevezhet, de a fentebb linkelt oldal megosztásával növelhetők az esélyek, ugyanis minden ismerős, aki a saját profilunkról jutott el a nevezésig egy extra feliratkozást jelent a megosztó számára. Ezzel a módszerrel drámaian lehet növelni az esélyeket, ráadásul az egész teljesen szabályos. Sőt, a gyártók konkrétan buzdítanak is minket a minél több megosztásra.


[+]

A nyereményjáték nevezési határideje október 4-én zárul, így érdemes sietni. A nyertesek sorsolás születnek majd meg, legkésőbb október utolsó napján. Az első helyezett egy Lian Li PC-A79 házat, egy MSI Z87-GD65 Gaming alaplapot és GeForce GTX 660 Gaming VGA-t, egy G.Skill Sniper 32 GB-os, 2133 MHz-es DDR3-as memóriacsomagot, valamint egy GX Gaming Manticore billentyűzetet, Gila egeret és Cavimanus headsetet nyer. A második helyezett egy Lian Li PC-10N házzal, egy MSI Z87-GD43 Gaming alaplappal és GeForce GTX 650 Ti Boost Gaming VGA-val, egy G.Skill Ares 16 GB-os, 1600 MHz-es DDR3-as memóriacsomaggal, valamint egy GX Gaming Imperator billentyűzettel, Maurus Black egérrel és Lychas headsettel lesz gazdagabb.

Vigaszdíjként a harmadik, negyedik és ötödik helyezett kap egy-egy MSI Gaming pólót, illetve egy G.Skill nyakba akasztható tartót.

Előzmények

Hirdetés