Hirdetés

Szemrevaló és méregdrága PC-t lehet nyerni

A Mass Luminosity az elmúlt évben rengeteg, játékokra kihegyezett konfigurációt sorsolt ki, és ezt a jó szokásukat át szeretnék menteni az idei esztendőre is. Kezdésnek egy nagyon mutatós masinát hozott össze, mely természetesen izmos is lesz, hogy a játékokban se legyen gond. A érintett szervezet a Gaming Tribe-bal közösen kínálja a nevezőknek a 6670 dolláros HTPC-t. Utóbbi jelző helyességéről nem vagyunk meggyőződve, hiszen erre a piacra ennyire kigyúrt gépeket nem szokás építeni, de ez részletkérdés.

Az árból nyilván sejthető, hogy extrém teljesítményű konfigurációról van szó, amit a STEIGER DYNAMICS fog összerakni. Az alapot az AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-9590-es processzor és két darab, CrossFire módba kötött AMD Radeon R9 290X-es VGA dolgozik a gépben. Ezeket az egységeket LEET vízhűtője teszi hűvösre, így a zajjal sem lesz probléma. A rendszer részletes leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket az a Kingston, az ASUS, a Seasonic és a Western Digital szállítja. A beviteli eszközök szempontjából a CM Storm vállalta a csomag színesítését.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő február 6-án jár le, így érdemes sietni. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, azaz mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szerencsés nyertes mellett további ötven nevező kapja meg a Devolver Digital által forgalmazott Burning Man: Beyond Black Rock és One Couch at a Time című filmeket. Ezek természetesen a főnyereményhez is járnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés