Hirdetés

Combos PC-t lehet nyerni a Far Cry 3 furcsa kiegészítőjéhez

A Far Cry 3 már hónapok óta elérhető PC-re, de az Ubisoft készül egy önállóan futtatható kiegészítővel, ami a Blood Dragon alcímet viseli és május 1-jén érkezik. Az igen furcsa koncepcióval rendelkező játék a 90-es évek sci-fi filmjeinek hangulatát szeretné a prezentálni a jelen kor játékosainak, így a jó és a rossz vívja majd csatáját tömény akcióval, illetve nem kevés, nyomdafestéket nem tűrő beszólással fűszerezve. Az AMD, a Mass Luminosity és a Gaming Tribe úgy gondolta, hogy a játékötlet megér egy nyereményjátékot, aminek kapcsán a nevezők között egy közel 3000 dolláros PC kerül kisorsolásra, természetesen rajta a Far Cry 3-mal, illetve a Blood Dragon kiegészítővel.


[+]

Az árból már sejthető, hogy játékosoknak szánt masináról van szó, amit a CyberPower PC fog összerakni. A konfiguráció alapját a játékok fejlesztésében is szerepet vállaló AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-8350-es processzor és két darab, CrossFire módba kötött PowerColor AMD Radeon HD 7970-es VGA dolgozik a gépben. A Cooler Master által is támogatott konfiguráció részletes leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy az alaplapot az ASUS szállítja.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő április 24-én jár le, így érdemes sietni. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, így mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szerencsés nyertes mellett további tíz nevező megkapja a Far Cry 3 játékot és a Blood Dragon kiegészítőt, de PC nélkül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés