Hirdetés

Médiacentrum digitális otthonokhoz

A D-Link bemutatta DSM-320 jelzésű vezeték nélküli médialejátszóját, mely a számítógépen tárolt digitális zenei és videóanyagokat, valamint fotókat teszi lejátszhatóvá a televízión vagy az audiorendszeren. A DSM-320 a digitális otthon termékkategóriába tartozik; a D-Link elképzelései szerint ez gyors növekedésnek néz elébe az elkövetkezendő években. A médialejátszó támogatja a legtöbb széles körben használt szabványt, így az MP3, WMA, WAV; BMP, JPEG, JPEG2000, PNG, TIFF, GIF; MPEG-1/2/4, XviD és AVI formátumokat.

Az eszköz az IEEE 802.11g szabványt használja az otthoni számítógép televízióhoz, illetve hifirendszerhez való csatlakoztatásához, emellett egy 10/100 megabites Ethernet hálózati interfészen keresztül is összekapcsolható a komputerrel. A DSM-320 Scart, kompozit, S-Video, komponens videokimeneten, illetve analóg, valamint optikai és koaxiális digitális audiocsatlakozón köthető szórakoztatóelektronikai berendezésekre.

A DSM-320 egy sokrétűen használható eszköz, amely szinte minden otthoni szórakoztató funkcióra alkalmas, így digitális fényképeket és videofilmeket jelenít meg a televízión, vagy zeneszámokat játszik le egy hifirendszeren. A készülék támogatja az Universal Plug and Play (UPnP) szabványt, és távirányítóval is rendelkezik. A vezeték nélküli sávszélesség – az IEEE 802.11g szabványnak megfelelően – max. 54 Mbps. A tengerentúli internetes áruházakban általában 225 dollárért árulják a terméket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés