Hirdetés

Luxusnotebook MSI színekben is

A konkurencia gyakorlatát követve mostantól a Micro Star International (MSI) saját gyártású MegaBook notebooksorozata is tartalmaz olyan szériát, mely az exkluzivitás és a luxus jegyében fogant. Az utóbbi években a divat óhatatlanul utolérte az IT-ipar eme szegmensét is, láthattunk már autógyárak nevével fémjelzett, vagy bőr borítású, netán egyedi festésű notebookot, ám az MSI most egy olyan témához nyúlt hozzá, mely eddig sorozatgyártásban soha nem került képbe.

Pedig a recept pofonegyszerű; mi mással lehetne kifejezni a luxust, mint az ékszerekkel, vagy a csillogó ékkövekkel? Az MSI Crystal Collection noteszgépszériája ezért diszkrét kristályberakást kapott, egészen pontosan 120 darab, az osztrák Alpokban bányászott kristály szegélyezi a kollekcióhoz tartozó első noteszgép fedlapján található MSI céglogót. A luxust idéző noteszgép kijelzőfedele mindezen túl speciális, UV-érzékeny festékanyaggal lett kezelve, melytől a fedlap a gyártó közleménye szerint a szokottnál is csillogóbb hatást kelt.

Az MSI M677 Crystal Collection notesz egy az egyben a nemrég debütált MegaBook M677 típusra épül, így a luxuskinézet mögötti fejlett technológiát az AMD Turion 64 X2 processzora, maximum 2 GB memória, Serial ATA merevlemez és DVD-író szavatolja. A gép 15,4 hüvelykes kijelzőjét az NVIDIA GeForce Go 7600 típusú mobil GPU-ja hajtja meg, így a feltűnő külsejű notesz az újabb játékprogramokkal is elboldogul.

A kristályberakásoktól a gép fizikai méretei és tömege természetesen változatlanok maradtak; a 358 x 259 x 27-33 mm-es, 9 cellás akkumulátorral együtt körülbelül 2,9 kilogrammot nyomó notebook akkus üzemideje 3-4 óra között alakul. Az MSI egyelőre nem közölte, hogy a csillogó luxus látszatáért mekkora felárat kér.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés