Hirdetés

Bővül az MSI luxusnotebook-választéka

Új konfigurációval bővült az MSI luxust idéző Crystal Collection notebookszériája. A MegaBook S300 Crystal Edition a család első tagjához, a MegaBook M677 speciális változatához hasonlóan százhúsz darab, az osztrák Alpokban bányászott (Swarovski) kristályt hordoz magán, a gép mindemellett speciális, csillogó fényezést, valamint az átlagosnál jobb kontrasztot és élesebb képet adó kijelzőt kapott.

Míg az M677-es modell az AMD mobil technológiájára épül, az S300-as típus az Intel Centrino Duo platform követelményeit teljesíti: a notebookban egy meglehetősen fürge, 2 GHz-en járó Core 2 Duo CPU teljesít szolgálatot a gyártó 945GM típusú lapkakészletének, valamint vezeték nélküli hálózati vezérlőjének társaságában. A luxusmodell emellett 1 gigabájtnyi DDR2 memóriát, egy 120 GB-os SATA merevlemezt, DVD-írót, Bluetooth modult, kártyaolvasót és gigabites hálózati vezérlőt kínál szériatartozékként. A notesz 13,3 hüvelykes, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású kijelzőjét az Intel chipsetjébe integrált GMA950 grafikus mag hajtja meg.

Az MSI MegaBook S300 Crystal Edition 30,8 x 22,6 x 2,7-3,4 centiméteres méretei és 2 kilogrammos tömege, továbbá az átlagosnál kisebb kijelző biztató jel lehet a mobilitást előtérbe helyező felhasználók számára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés