Hirdetés

DTR-fronton erősít az MSI

Hamarosan a boltokban lehet az MSI asztaligép-helyettesítő notebookszériájának legújabb tagja, a 17 hüvelykes kijelzővel rendelkező MegaBook L745. A Centrino Duo mobil technológiát tartalmazó noteszgép a tavaly novemberben bejelentett L725-ös sorozatot váltja aktuális csúcsmodellként a vállalat termékpalettáján.

Az Intel 945PM típusú lapkakészletét, Core Duo, vagy Core 2 Duo processzort, illetve 802.11a/b/g szabványokkal kompatibilis vezeték nélküli hálózati vezérlőt felsorakoztató notebookba maximum 2 GB memória és 120 gigabájtos merevlemezes háttértár szerelhető, a tárolórendszert egy multiformátumú DVD-író, valamint egy 4 az 1-ben kártyaolvasó teszi teljessé. A 17 hüvelykes, WSXGA+ (1680x1050 pixeles) felbontású szélesvásznú kijelzőt az NVIDIA aktuális középkategóriás videovezérlője, az MXM-II foglalatba illeszkedő, 256 megabájtnyi memóriával felvértezett GeForce Go 7600 hajtja meg.

Az új széria alapfelszereltségéhez tartozik a teljes, numerikus blokkot is tartalmazó klaviatúra, az analóg modem, a gigabites vezetékes hálózati vezérlő, a Bluetooth-modul, egy webkamera, valamint egy FireWire port, mindemellett opcionálisan digitális adások vételére is alkalmas TV-tunerrel is kérhető a MegaBook L725. A manapság már korántsem szokatlanul nagy kijelzővel szerelt notebook tömege kategóriájához képest ellenben szokatlanul csekély: a gép mindössze 3,2 kilogrammot nyom. Az akkumulátoros rendelkezésre állási időről, illetve a gép pontos méretparamétereiről nem közölt információkat a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés