Hirdetés

Csinos asztali szettel jelentkezett a Genius

A Genius apróbb frissítéssel lepte meg a beviteli eszközök piacát. A LuxeMate 8000 jelzéssel illetett csomag egy billentyűzetből és egy egérből áll. A termék vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a számítógéppel, amit a rendkívül kicsi vevőegység tesz lehetővé. Az adatátvitel 2,4 GHz-es frekvencián zajlik az USB-s csatolóval, mely 10 méteres távolság erejéig fogadja a jeleket, továbbá extra szolgáltatás az anti-interference technológia is. Utóbbi az interferencia jelenségét csökkenti, azaz az azonos fáziskülönbségű hullámok nem gyengíthetik, vagy erősíthetik egymást.


[+]

A feketére festett klaviatúra vékony kialakítást kínál, továbbá 12 darab multimédiás billentyűvel is rendelkezik a gyakran használt funkciók gyors elérése érdekében. A mellékelt egér optikai szenzort használ az érzékelésre, mely 1200 dpi-s felbontással működik, emellett a terméken három gomb és egy görgő várja a felhasználó utasításait.

A LuxeMate 8000 csomagban található beviteli eszközök összesen három AAA elemmel működnek, melyek közül egy a billentyűzetbe, míg kettő az egérbe kerül. A Genius a termék forgalmazását július közepén kezdi meg, az ajánlott fogyasztói ár pedig 40 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés