Hirdetés

Az Art. Lebedev Studio frissíti az Optimus Minit

Az extravagáns, és nem elhanyagolható módon méregdrága beviteli eszközeiről ismert Art. Lebedev Studio bejelentette, hogy még idén megjelenik az Optimus Mini Six névre keresztelt billentyűpad, mely a 2006-ban bemutatott Optimus Mini frissítésének tekinthető. A moszkvai cég újdonsága az elődhöz képest, hogy dupla annyi, azaz hat billentyűt kínál, amelyekhez a felhasználó tetszőleges parancsokat állíthat be. A gombok alatt LCD kijelző található, melyek a hozzájuk rendelt képet rajzolják ki.

A termék tulajdonképpen képes gombnyomásra programokat indítani, sőt billentyűknek az alkalmazásokon belül is külön funkciójuk lehet. Természetesen a megjelenített kép tökéletesen testreszabható a felhasználó igényei szerint. Az Optimus Mini Six USB felületen kapcsolható a számítógéphez, és az Art. Lebedev Studio eszközeinek dizájnja köszön vissza rajta.

A hírek szerint az újdonság gyártása már megkezdődött, így minden bizonnyal még idén piacra kerül. Az Art. Lebedev Studio a termékbejelentése mellett elmondta, hogy a régóta várt Optimus Popularis debütálása sajnos 2012-re csúszik, de a fejlesztés már jó ütemben halad, így több csúszást valószínűleg nem kell elkönyvelni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés