Hirdetés

Beviteli eszközökkel dupláz a Genius

A Genius nagyon aktív a nyári hónapok folyamán, így két újabb beviteli eszközt jelentettek be. A SlimStar 8000X jelzéssel érkező csomag egy billentyűzetből és egy egérből áll. A termék 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a számítógéppel, amit a kismérető USB-s vevőegység tesz lehetővé. Emellett elérhető az anti-interference technológia is, ami az interferencia jelenségét csökkenti, vagyis az azonos fáziskülönbségű hullámok nem gyengíthetik, vagy erősíthetik egymást.

Genius SlimStar 8000X
Genius SlimStar 8000X

A feketére festett klaviatúra 2 extra gombot kínál a hangerő gyors szabályozására, míg a szintén fekete egér optikai szenzort használ az érzékeléshez. Ez a rendszer 1200 dpi-s felbontással működik, emellett a terméken három gomb és egy görgő várja a felhasználó utasításait. A SlimStar 8000X csomagban található beviteli eszközök összesen három AAA elemmel működnek, melyek közül egy a billentyűzetbe, míg kettő az egérbe kerül. A Genius a termék forgalmazását július közepén kezdi meg, az ajánlott fogyasztói ár pedig 27 euró lesz.

Az EasyPen M406W is debütál, mely az egy évvel korábban megjelent EasyPen M406 átdolgozott, vezeték nélküli változata lesz. A rajztábla korábbi megoldáshoz hasonlóan 4 x 6 hüvelykes méretű, és a 2560 LPI-s felbontás, valamint az 1024 szintű érzékenység szempontjából sem különbözik az elődtől, továbbá megmarad könnyű, elem és vezeték nélküli toll is. A fő különbséget a kialakításban érdemes keresni, ugyanis a jobb fogás és az egyszerűbb vezérlés érdekében a négy gyorsgomb oldalt kapott helyet.

Genius EasyPen M406W
Genius EasyPen M406W

Az EasyPen M406W-hez a Genius a MAGIX Photo Manager és Photo & Graphic Designer programokat kínálja. A termék forgalmazása a hónap közepén kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói ára pedig 130 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés