Hirdetés

Star Wars: The Old Republic témájú beviteli eszközökkel újít a Razer

Míg a SteelSeries a Blizzarddal társul mostanában, például Diablo III-as témájú beviteli eszközök és egyéb kiegészítők összehozásában, addig a Razer a Lucas Arts-szal és a Bioware-rel kooperált egy új készlet összehozásában, melynek fő témája a Star Wars: The Old Republic MMORPG lesz. A széria egy billentyűzetet, egy egeret, hozzá illő egérpadokat és egy fejhallgatót tartalmaz.

A klaviatúra elég látványos és tetszetős lett. A lapos kialakítású modell chiclet stílusú, ugyancsak lapos, háttérvilágításos gombokkal érkezik, melyek sárga színű latin betűi mellett szürke színnel aurebesh írással is rákerültek a feliratok. A másik érdekesség egy színes érintőképernyős touchpad panel a jobb oldalán, ami a numpad helyére került. Van továbbá tíz beállítható gomb is efölött, amikre makrók is menthetők, illetve állítható színű LED-es megvilágítás is. Az USB kábele fonott borításos, a beviteli eszköz ára pedig 200 dollár és euró lesz.


[+]

Az 130 dolláros/eurós egér nem kevesebb, mint 17 programozható gombbal van felszerelve, amiből 12 a hüvelykujjnál helyezkedik el. A 3.5G lézerszenzora 5600 cpi-s felbontásra képes, a töltése pedig egy dokkolón keresztül történhet meg, ami egyúttal a vezeték nélküli vevőként is szolgál. Ez is állítható színű LED-ekkel van felszerelve, az arany színű hátlapi panel pedig cserélhető, attól függően, hogy a felhasználó a Galaktikus Köztársasággal vagy a Sith Birodalommal szimpatizál inkább.


[+]

Az ehhez passzoló, két hatalom logójával ellátott, kétoldalas egérpadokért 50 dollárért juthatunk hozzá. A kemény, sima felület az egér könnyedebb siklását biztosítja.


[+]

Végül ugyancsak 130 dolláros a fejhallgató, ami 5.1-es hangzásra is képes, 50 mm-es hangszórókat tartalmaz, állítható a pántja és hajlékony mikrofonos karja is van. Természetesen ez is állítható színű LED-ekkel lett telepakolva, és rendelkezik hangerőállító és mikrofon kapcsoló gombokkal is.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés