Hirdetés

Roccat Taito egérpad ezúttal több méretben és vastagságban

A mai fejlett optikai és lézer szenzoros egerek szinte minden felületen aránylag jól boldogulnak, de aki munkavégzés, vagy kemény játék céljából ücsörög a gép előtt, annak nem árt az asztal lapjánál némileg fejlettebb megoldás után nézni. A piacon megannyi, elsősorban gémer egérpad található, a legkülönfélébb formában, méretben, anyagban és mintázatban, tehát a kínálat bőséges, van miből válogatni.


[+]

A Rocat sikeres egérpadját, a Taito-t évek óta nyúzzák a felhasználók, sikeres darabnak mondható, óriási felülete azonban sok környezetbe egyszerűen túl nagy. Ezért a gyártó úgy döntött, hogy bővíti a sorozatot és nem kevesebb, mint hat új modellt jelentett be. Az új Taito-k három különböző méretben lesznek elérhetők, a Mini 265 mm x 210 mm, a Mid-Size 400 mm x 320 mm, míg a King-Size a maga 455 mm x 370 mm-es „játékterével” már szinte az egész asztalt fedi.


[+]

Ez viszont még csak három modell, hol marad a többi? A turpisság abban keresendő, hogy az eddig 3,45 mm-es vastagság helyett két különböző, 3 és 5 mm-es variáns közül választhatunk, vagyis ezzel a duplikálással már szám szerint megvan az összes új jövevény. A szövet alapú egérpadok fényes fekete felülete kiválós siklást és precíz érzékelést biztosítanak bármilyen egér számára, hátoldala pedig olyan gumírozott borítást kapott, amit véletlenül szinte lehetetlenség elmozdítani, még a legvadabb csata közben is stabilan a helyén marad. A vékonyabb, 3 mm-es vastag verziók már meg is jelentek tornasorban 9,99, 14,99 és 19,99 eurós árcédulával, a vastagabb, ezáltal puhább padok valamikor december végére várhatók rendre 12,99, 17,99 és 22,99 euróért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés