Hirdetés

Logitech billentyűpad játékosoknak

Az FPS stílust kedvelő játékosok körében egyre népszerűbbek az úgynevezett billentyűpadok. A Logitech sem akarta ezt a piacot játékvezérlő nélkül hagyni, így megjelent a vállalat G13 névre keresztelt terméke.

Az új billentyűpad a hüvelykujjal elérhető, négyirányú analóg mozgásvezérlő mellett 25 programozható gombbal rendelkezik, és összesen öt játék profilját képes tárolni. Az USB portra csatlakoztatható eszközön makrók is rendelhetők a speciális billentyűkhöz, így a bonyolultabb műveletek egy gombnyomásra kivitelezhetők. A termék változtatható színű háttérvilágítással rendelkezik, hogy a sötétben is könnyű legyen kézben tartani az irányítást. Emellett egy 160x43 pixel méretű LCD panelnek is helyet szorítottak a tervezők, ahol a felhasználó megtekintheti az aktuális statisztikákat és rendszeradatokat, illetve kapcsolatba léphet játékostársaival.

A Logitech új vezérlője a World of Warcraft, a Lord of the Rings Online és a Call of Duty 4: Modern Warfare játékhoz kínál előre kalibrált profilokat, melyeket természetesen igény szerint átkonfigurálhat a felhasználó. A 80 dolláros ajánlott fogyasztói árral rendelkező termék még karácsony előtt az üzletek polcaira kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés