Hirdetés

Extrémdrága lett a Lian Li két PC-t fogadó óriásháza

A Lian Li időnként olyan extrém házakat is letesz az asztalra, amelyek az átlagos felhasználók számára nem túl fontosak, de ugyanakkor érdekesek, és a komolyabb felhasználást célzó réteg akár még vásárolhat is belőle. A PC-D666 jelzésű megoldás pont ebbe a kategóriába nevez, és a legfőbb különlegessége, hogy két PC is építhető bele.

Az újdonság egyik fele EATX, ATX, microATX vagy Mini-ITX, míg a másik fele microATX vagy Mini-ITX méretű alaplapot fogad. A nagyobb alaplapot fogadó részen teljesen a hőelvezetésre koncentráltak a tervezők, míg a másik oldal 11 darab 5,25 colos rekesz található. Rejtett fiókként elérhető további 6-6 darab 3,5 és 2,5 hüvelykes rekesz, de ezek használatával a beépíthető 5,25 colos meghajtók száma csökken.


[+]

A 644 mm magas, 454 mm széles és 603 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő, négy darab 12 cm-es ventilátor biztosítja, míg a felmelegedett levegőt a hátul található két darab 12 cm-es légkavaró tessékeli a szabadba. A jobb hűtés érdekében a felhasználó további hat darab 12 cm-es szélgépet helyezhet a termék felső részébe. A tornyon két darab I/O panel kap helyet (egy-egy alaplaphoz), méghozzá az előlapon. Ezek a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül négy darab USB 3.0-s csatlakozóval rendelkeznek.


[+]

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez természetesen biztosította a megfelelő kivágásokat, de ezúttal a művelet bonyolultabb lesz, mivel a másik alaplap akadályozhatja a procedúrát. Természetesen a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül. Ráadásul a 480 mm-es radiátorok beszerelése sem okozhat gondot.

A nagyobbik kamrába a méretes, akár 420 mm-es VGA-k beszerelése sem okoz majd gondot, míg a  processzorhűtő magassága 165 mm lehet. A meghajtókkal tarkított oldalon a VGA hossza, illetve a processzorhűtő magassága maximum rendre 320 és 155 mm lehet.

A Lian Li PC-D666 szállítása már megkezdődött. A fekete színű termékrét 599 dollárt kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés