Hirdetés

Közeledik a hordozható PlayStation

A PSP processzorának órajele 166 MHz és támogatja a 3 dimenziós játékokat. A beépített TFT-kijelző képes megjeleníteni akár a 16:9 formátumú képeket és filmeket is. A mobil konzol ezen kívül az MP3-as fájlokkal is elboldogul. A Sony az eszközt, kimondva-kimondatlanul, a Nintendo Game Boy, az Apple iPod és a Nokia N-Gage ellenfeléül szánja.

A PSP ára kereken 60 dollár lesz. Ken Kutaragi, a Sony elnöke New York-ban egy befektetői konferencián mutatta be a készülék prototípusát. Az eszköz színes kijelzője 11,4 cm széles. A PSP előnye még, hogy lehetőség lesz egy mobiltelefon-funkció, egy GPS-vevő vagy egy merevlemez beépítésére.


Forrás: www.hartware.net

A Computerwoche.de német internetes oldal információi szerint a termék az MP3-as fájlokon kívül az MPEG-4-es videókkal is megbirkózik. A 4,5" képátlójú színes TFT-kijelző felbontása 480x272 képpont. A Sony szerint a mobil konzol fel lesz szerelve egy 1,8 GB tárolókapacitású Universal Media Disc-kel (UMD) is. A vállalat a termék piaci bevezetését 2004 végére tervezi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés