Hirdetés

Vörös és szellős számítógépházak a láthatáron

Nem mindennapi termékkel jelentkezett a LanCool. Már a kívül-belül fekete  ház se számít ritkaságnak, azonban a K62 Red Dragon Edition még ennél is szokatlanabb és vadabb festést kapott, belül élénk piros színezéssel. Sőt az összhatás érdekében a ventilátorok is piros LED-ekkel vannak megvilágítva. Ezekből elöl egy, felül kettő 140 mm-es és hátul egy 120 mm-es van beszerelve. A nagyok 1000 rpm-en, a kisebb pedig 1500 rpm-en működik.

LanCool K62 Red Dragon Edition
LanCool K62 Red Dragon Edition (forrás: TechConnect) [+]

A LanCool ház 214 x 496 x 498 mm-es mérettel rendelkezik, a tömege pedig 9,55 kg. Öt külső 5,25-ös fiókja van, belül pedig további négy, a rázkódás csökkentése érdekében gumitámasztékokkal ellátott 3,5”-es rekesz található.

LanCool K62 Red Dragon Edition
LanCool K62 Red Dragon Edition (forrás: TechConnect)

Az alsó tápos fémdoboz szerszám- és csavarmentesen szerelhető, a tetején pedig USB aljzatokat, illetve hangkimenetet és -bemenetet találunk. Az alap K62 Red Dragon Edition 100 euróba kerül, míg a plexiablakkal ellátott verzióért 10 euróval kell többet fizetni. Már csak egy hasonló színösszeállítású alaplapot kell találnia a leendő tulajnak.

LanCool K62 Red Dragon Edition
LanCool K62 Red Dragon Edition (forrás: TechConnect)

A Sunbeamtech gépház tervezésénél a minél jobb, hatékonyabb hűtést tartották szem előtt, így a VentMax név sem meglepő. A fekete fémláda 180 x 415 x 415 mm-es, a tömege pedig 5,53 kg. Három darab nyílt és egy belső 5,25”-es meghajtóhellyel rendelkezik, továbbá öt darab 3,5”-es fiókja is van.

Sunbeamtech VentMax
Sunbeamtech VentMax

A Sunbeamtech ház összesen öt ventilátorral rendelkezik. Egy 120 mm-es van elöl, egy oldalt, kettő fent, és egy 80 mm-es légkavaró hátul. A VentMax a következő hetekben válhat elérhetővé, a várható áráról még nem számolt be a gyártó.

Sunbeamtech VentMax
Sunbeamtech VentMax

Előzmények

Hirdetés